АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

Archive

„Престанете да се борите, почнете да градите“. Тоа е мојот совет за родителите кои навистина сакаат да му помогнат на своето дете.

Мојата главна цел не е да дадам надеж , туку да покажам напредок....Токму тоа го правиме...

Веднаш разбрав дека АБР методот има да понуди многу повеќе отколку само грижа за пациентите.

Здраво, јас сум Елке. Нашата напорна директорка, Криста, ме опишува како нејзино второ сеќавање – нејзиниот надворешен хард диск.

Вистинско воодушевување е да се види напредокот на нашите деца. Исто така хуманиот аспект е едно од нештата кои ми се допаѓаат.

Работењето во ABR те тера да размислиш двапати за малите проблеми во животот... Оние за кои некогаш мислеше дека се големи.

Фасцинантно е да се открие, како таков нежен метод, може да има толку големо влијание.

Да се работи во АБР е неверојатно исполнувачки, секој ден помагам, и гледам како децата напредуваат.

Благодарение на ABR конечно ја разбрав состојбата на ќерка ми и престанав да се надевам на магија.