АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
SUMMER HOLIDAYS: Center is closed from 12/07/2019 until 06/08/2019. For urgent matters, please send an e-mail to info@abrtherapy.com
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

Резултати Даунов синдром

Home  /  Резултати Даунов синдром
Напредок на децата со Даунов синдром

Затоа што сликите зборуваат погласно од зборовите, напредокот на нашите пациенти го документираме и со фотографии.

Посел 2 години

После 1 година

После 1 година

Посел 2 години

Посел 2 години

Посел 2 години

Посел 2 години

Посел 2 години

Посел 2 години

Посел 2 години

Посел 2 години

Посел 2 години

Посел 2 години