АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be
Title Image

Нашиот тим

Home  /  Нашиот тим

Напредокот го ставаме во ваши раце

Една африканска мудра поговорка вели: „Ако сакаш да одиш брзо, оди сам. Ако сакате да одите далеку, одете заедно“.
Ние сме тим кој напредува во помагањето на луѓето. Нашите ABR тренери имаат огромно искуство во обука на родители, семејства и даватели на нега од сите возрасти и потекла.

We place progress in your hands

An African wise proverb says: “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”
We are a team that thrives on helping people. Our ABR trainers have a vast experience in training parents, families and care givers of all ages and backgrounds.

„Престанете да се борите, почнете да градите“. Тоа е мојот совет за родителите кои навистина сакаат да му помогнат на своето дете.

Мојата главна цел не е да дадам надеж , туку да покажам напредок….Токму тоа го правиме…

Веднаш разбрав дека АБР методот има да понуди многу повеќе отколку само грижа за пациентите.

Здраво, јас сум Елке. Нашата напорна директорка, Криста, ме опишува како нејзино второ сеќавање – нејзиниот надворешен хард диск.

Вистинско воодушевување е да се види напредокот на нашите деца. Исто така хуманиот аспект е едно од нештата кои ми се допаѓаат.

Работењето во ABR те тера да размислиш двапати за малите проблеми во животот… Оние за кои некогаш мислеше дека се големи.

Фасцинантно е да се открие, како таков нежен метод, може да има толку големо влијание.

Да се работи во АБР е неверојатно исполнувачки, секој ден помагам, и гледам како децата напредуваат.

Благодарение на ABR конечно ја разбрав состојбата на ќерка ми и престанав да се надевам на магија.

Како можеме да ви помогнеме?