АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

јануари 2018

Здраво на сите! Не само што имаме нова веб-страница, туку имаме и ново лого. Избравме слика која го претставува AБР и она за што се залагаме. Навистина сме горди на нашето ново лого и симболот зад него. Слон е симбол за сила,

За прв пат ,ова прашање го поставив пред околу 6 години, како татко на спастично квадриплегично дете во значително тешка состојба (се викаше Мартен): "Дали АБР ќе делува кај моето дете"? Се чинеше совршено разумно кога