a
АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Гарантираме напредок без празни ветувања ПРЕД ПОТОА Напредокот на Вашето дете е во Ваши раце

Кој е АБР

Запознајте го нашиот тим, сите ентузијасти со големи срца. Ние сме тим кој се бори да им помогне на луѓето!

Што прави АБР

АБР овозможува да се изгради правилна врска помеѓу телото и мозокот на детето.

Резултати

Без ветувања, само напредок. Годишниот АБР извештај Ви ги покажува резултатите и наоредокот на Вашето дете.

7 – 13 февруари 2022
Романија

Кому може АБР да помогне?

Сите луѓе- најчесто деца-кои страдаат од проблеми со дишење, лоша постура, функционални нарушувања или кои имаат ограничувања на моторичките функции, често заради оштетување на мозокот или заболувања на нервниот систем

Custom icon
Нарушувања од А-Ш
АБР може секому да помогне

Ако сакате да дознаете дали Вашето дете може да има корист од нашата терапија, Ве молам контактирајте не. Подолу, може да најдете листа од некои нарушувања кои може да бидат третирани со АБР.

Custom icon

Најважна квалификација е посветеноста.

ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ АБР

4 причини.

Custom icon

АБР Ви обезбедува обемни континуирани годишни извештаи кои јасно и низ слики го истакнуваат напредокот на Вашето дете.

Custom icon

Уникатен и грижлив тим кој секогаш е тука за вас.

Custom icon

Континуирано се развиваме и го подобруваме нашиот пристап за максимизирање на резултатите на нашите деца.

Custom icon

Работиме во повеќе од 10 земји низ светот.

Како да започнете

Првиот чекор да му помогнете на Вашето дете е да стапите во контакт со нас.

Process ABR Therapy 1
Бесплатно запознавање

Родителите се поканати да го контактираат АБР центарот по телефон, во нашиот центар, Скајп или емаил. Ќе бидеме среќни да Ви објасниме се за АБР методот, позадината....и најважното - резултатите.

Process ABR Therapy 2
Прва проценка

При АБР проценката неопходен е дијалог. Ние треба да ги разбереме проблемите од Ваша перспектива. Со Ваша помош ќе изведеме едноставни , а сепак многу информативни тестови со Вашето дете и ќе Ви објасниме што може да се направи за да се подобри состојбата на детето.

Process ABR Therapy 3
Обука

Нашите АБР тренери имаат огромно искуство во обучување родители, семејства и помошници од различни возрасти и професии.Не Ви се потребни посебни способности. Посветеноста е најважна квалификација. Посветеност да работите со Вашето дете по скоро 2 саати на ден.

Process ABR Therapy 4
1 година подоцна

Вашето дете ќе има проценка секоја година. Проценките ќе бидат како и првата, само што овој пат ќе имате можност за споредба на резулатите со состојбата од пред 12 месеци.

Леонид го анализираше Луис 2 ½ саати и Луис уживаше. Никогаш претходно не бев сретнала луѓе кои се толку посветени на својата работа.
Henrijette Christensen
Мајката на Луис
Уште сум среќна што ја внесовме АБР во нашите животи. Напредокот влева надеж и можеме сами да работиме.
Клаудија ван Гринвен
Мајка на Нилс
АБР има комплетно различна филозофија од конвенционалната медицина и докторите. Како и да е, нивниот став и предвидување секогаш се потврдуваат како точни.
John Karampelkos
Таткото на Анастасиа
Се чувствувам благословена што ги сретнав овие прекрасни и топли луѓе од АБР тимот, Криста, Роби и Весна и сум засекогаш благодарна на Леонид Блум за надежда за подобра живот на нашите деца.
Ана Алексеева-Маневска
Мајка на Александар

Контактирајте не за повеќе информации или за резервации