АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
SUMMER HOLIDAYS: Center is closed from 12/07/2019 until 06/08/2019. For urgent matters, please send an e-mail to info@abrtherapy.com
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

Резултати не одење

Home  /  Резултати не одење
Напредок на децата кои не можат да одат

Затоа што сликите зборуваат погласно од зборовите, напредокот на нашите пациенти го документираме и со фотографии.

После 6 месеци

Посел 2 години

Посел 2,5 години

Посел 2,5 години

После 1 година

После 6 месеци

После 6 месеци

После 1 година

После 1 година

Посел 3 години

После 1 година

После 2,5 години

После 1 година

После 1,5 години