АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
SUMMER HOLIDAYS: Center is closed from 12/07/2019 until 06/08/2019. For urgent matters, please send an e-mail to info@abrtherapy.com
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

Видео резултати

Home  /  Видео резултати
Видеа за напредок

Затоа што сликите зборуваат погласно од зборовите, напредокот на нашите пациенти го документираме и со фотографии.