АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
SUMMER HOLIDAYS: Center is closed from 12/07/2019 until 06/08/2019. For urgent matters, please send an e-mail to info@abrtherapy.com
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

Контактирајте не

Home  /  Контактирајте не
АБР Македонија

Весна Габелоска
+389 75 420 757
gasovska@hotmail.com

ABR Belgium

Zomerstraat 32
3500 Hasselt
+32 (11) 87 45 47
info@abrtherapy.com
АБР Белгија има сателити во

Други АБР центри

ABR Americas
ABR Asia