АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be
Title Image

Роби Бонс

Home  /  Роби Бонс
Роби Бонс
+32 (0)11 87 45 47
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Во одреден момент од мојот живот, работата престана да ме исполнува. И покрај целата грижа за моите пациенти, чувствував дека допринесувам многу малку за нивната удобност и среќа.Случајно се запознав со АБР и одма разбрав дека овој метод нуди многу повеќе од само грижа за пациентот.

Класичните терапии работаат главно на површни функции. Заради тоа , напредокот кој го постигнуваат пациентите е во главно ограничен. АБР ги зема во предвид основните структури на телото и гради правилно движење.Во АБР, удобноста и благосостојабта на пациентот се главен приоритет. Знаењето кое го добив од мојата едукација и долгодоишното искуство како медицинска сестра, се промени целосно. Почнав да го запознавама човечкото тело одново од многу подлабока основа.Благодарение на АБР методот, добив логично објаснување и јасен одговор на сите мои прашања. АБР методот радикално го подобрува животот на децата со посебни потреби, и јас сакав да дадам мој придонес. Секој ден гледам како нашите деца очигледно напредуваат, развиваат способности, се чувствуваат поудобно и се посреќни.Тоа ме прави многу среќен. Резултатите се охрабувачи и трајни. Мој совет за оние кои размислуваат дали да започната со АБР Не се двоумете , направете го тоа. Вашето дете има право на фудаментални промени, и токму тоа АБР ќе му го овозможи.

Work Days понеделник вторник среда четврток петок