a
АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

Јенц Хубрикс

Home  /  Јенц Хубрикс
Јенц Хубрикс
+32 (0)11 87 45 47
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Првиот пат случајно налетав на АБР. Уште од прв контакт беше нешто поинакво и предизвикувачко. Морав да го оставам на страна мојот класичен на начин на гледање на телото и да ставам АБР наочила. Сега, после скоро 2 години, не жалам за мојата одлука.

Благодарноста која ја добиваме од родителите и пациентите со кои работиме е бесценета. Напредокот и промените кај децата кои ги гледаме,мотивираат за се подобра работа. Понекогаш луѓето ме прашуваат што ми се допаѓа најмногу во мојата работа. За мене тоа е разновидноста на задачите. Од една страна работам со луѓе, но од друга страна работам и со документи, извештаи, како и изнаоѓање методи за подобро функционирање на АБР како организација. Работата во АБР ме тера да размислам два пати за малите проблеми во животот....оние кои некогаш мислиме дека се големи.

Work Days Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Леонид го анализираше Луис 2 ½ саати и Луис уживаше. Никогаш претходно не бев сретнала луѓе кои се толку посветени на својата работа.
Henrijette Christensen
Мајката на Луис
Уште сум среќна што ја внесовме АБР во нашите животи. Напредокот влева надеж и можеме сами да работиме.
Клаудија ван Гринвен
Мајка на Нилс
АБР има комплетно различна филозофија од конвенционалната медицина и докторите. Како и да е, нивниот став и предвидување секогаш се потврдуваат како точни.
John Karampelkos
Таткото на Анастасиа