a
АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

Елке Дерудер

Home  /  Елке Дерудер
Елке Дерудер
+32 (0)11 87 45 47
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Не е прв пат да сум надворешен харддиск. Претходно, бев нејзиното симпатично уво, работев во наплатна канцеларија каде што таа беше муштерија повеќе од 5 години. Разбрав доста за АБР , за целата организација и потребата од солиден организатор.

Работата само со бројки ме правеше многу еднострана, и донесов одлука да ги проширам хоризоните, да пронајдам хуман аспект во работната средина. Тоа е тоа што го најдов во АБР. Се разбира , мојата работа е многу повеќе од само организирање како целина- што е неопходно за добро функционирање на шестчлениот АБР тим од Белгија .Одговорна сум за сметководството, ја одржувам библиотеката со фотографии потребни за годишните Нема два исти дена во АБР. Тоа ја прави работата инетересна, привлечна, предизвикувачка и некогаш изненадувачка. Родителите доаѓаат кај нас и сакаат да им се помогне што е можно побрзо и колку што е можно подобро.Тоа се обидуваме да го испорачаме, со помош на сите, сите раце работаат заедно кон една заедничка цел. извешати за пациентите и внимавам на залихите.Всушнот, можете да ме прашате се. Се обидувам да бидам што е можно пофлексибилна. Освен за обуките, таму не се мешам.

Work Days Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Леонид го анализираше Луис 2 ½ саати и Луис уживаше. Никогаш претходно не бев сретнала луѓе кои се толку посветени на својата работа.
Henrijette Christensen
Мајката на Луис
Уште сум среќна што ја внесовме АБР во нашите животи. Напредокот влева надеж и можеме сами да работиме.
Клаудија ван Гринвен
Мајка на Нилс
АБР има комплетно различна филозофија од конвенционалната медицина и докторите. Како и да е, нивниот став и предвидување секогаш се потврдуваат како точни.
John Karampelkos
Таткото на Анастасиа