АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be
Title Image

Франк Паредис

Home  /  Франк Паредис
Frank Paredis
Франк Паредис
+32 (0)11 87 45 47
Book appointment
We are here for you

Book appointment

После 20 години работа во сектор финансии, одлучив да земам подолг одмор. Од една страна , сакав да се опуштам и да ја прошетам Европа со кампер, а од друга страна, сакав да размислам за мојата професија.

За време на моето патување, запознав многу луѓе,и заклучив дека во новата професија би сакал да имам топол контакт со луѓе. И сосема случајно налетав на оглас за АБР тренер. Мојата љубопитност беше разбудена и после неколку разговори и пробниот период бев комплетно убеден. Да се работи во АБР е неверојатно исполнувачки, секој ден помагам, и гледам како децата напредуваат. Благодарноста што ја добивам само за тоа е доволна причина да ја работам оваа работа. Освен тоа, Криста не охрабрува и да ја изградиме поголемата АБР приказна, која секојдневно ни претставува нови предизвици и проекти. И сето тоа во одличен тим кој ми помогага уште од првиот ден и од кој сè уште учам секој ден!

Work Days