a
АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

Мајте Перезе Мендез

Home  /  Мајте Перезе Мендез
Мајте Перезе Мендез
+32 (0)11 87 45 47
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Се викам Маите Перезе-Менедез. Пред 12 години решив да ја променам кариерата. Посакав да работам нешто сомема различно.

Искрено кажано, на почетокот ми изгледаше малку чудно, како алатките со кои работи АБР , така и фактот дека е возмозжно да се промени структурата на телото на тој начин. Но, како што одминуваше времето, почнав да сфаќам сè повеќе и повеќе,така што се стана многу очигледно. Ја сакам оваа работа, заради нејзината разновидност, секој ден е поинаков. Покрај терапијата, истотака изработувам презентации, пишувам лекции, проценки. Во континуитет учиме повеќе и повеќе за човечкото тело, дури и после сиве овие години работа. Бараме нови материјали кои би го забрзале напредокот на нашите деца. Вистинско воодушевување е да се види напредокот на нашите деца. Исто така хуманиот аспект е едно од нештата кои ми се допаѓаат.Секоја приказна е различна и секоја една подеднакво интересна.Но пред се, најсреќна сум што сум дел од АБР тимот и дека можеби , дури и со малку , придонесувам за промена помагајќи им на родителите кои имаат деца со ЦП.

Work Days Tuesday Wednesday Thursday Friday
Леонид го анализираше Луис 2 ½ саати и Луис уживаше. Никогаш претходно не бев сретнала луѓе кои се толку посветени на својата работа.
Henrijette Christensen
Мајката на Луис
Уште сум среќна што ја внесовме АБР во нашите животи. Напредокот влева надеж и можеме сами да работиме.
Клаудија ван Гринвен
Мајка на Нилс
АБР има комплетно различна филозофија од конвенционалната медицина и докторите. Како и да е, нивниот став и предвидување секогаш се потврдуваат како точни.
John Karampelkos
Таткото на Анастасиа