АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

Archive

Вистинско воодушевување е да се види напредокот на нашите деца. Исто така хуманиот аспект е едно од нештата кои ми се допаѓаат.

Работењето во ABR те тера да размислиш двапати за малите проблеми во животот... Оние за кои некогаш мислеше дека се големи.

Фасцинантно е да се открие, како таков нежен метод, може да има толку големо влијание.

Да се работи во АБР е неверојатно исполнувачки, секој ден помагам, и гледам како децата напредуваат.

Благодарение на ABR конечно ја разбрав состојбата на ќерка ми и престанав да се надевам на магија.