a
АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

За нас

Home  /  За нас

Ние го ставаме напредокот во Вашите раце

Една африканска поговорка вели: ''Ако сакаш да стигниш брзо, оди сам. Aко сакаш да стигниш далеку, оди со некој''.
Ние сме тим кој се бори да им помогне на луѓето. Нашите АБР тренери имаат големо искуство во обучување родители, семејства и старатели од различни возрасти и професии.

“Престанете да војувате , почнете да градите” . Тоа е мојот совет за родителите кои сакаат на вистински начин да му помогнат на нивното дете.

Мојата главна цел не е да дадам надеж , туку да покажам напредок....Токму тоа го правиме...

Веднаш разбрав дека АБР методот има да понуди многу повеќе отколку само грижа за пациентите.

Здраво, јас сум Елке, нашата вредна директока Криста ме опишува како нејзина втора меморија- нејзиниот надворешен хард диск.

Вистинско воодушевување е да се види напредокот на нашите деца. Исто така хуманиот аспект е едно од нештата кои ми се допаѓаат.

Работата во АБР ме тера да размислам два пати за малите проблеми во животот....оние кои некогаш мислиме дека се големи.

Фасцинантно е да се открие, како таков нежен метод, може да има толку големо влијание.

Благодарение на АБР конечно ја разбрав состојбата на мојата ќерка и престанав да се надевам на магија.

Како може да ви помогнеме?