АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

Archive

„Престанете да се борите, почнете да градите“. Тоа е мојот совет за родителите кои навистина сакаат да му помогнат на своето дете.

Мојата главна цел не е да дадам надеж , туку да покажам напредок....Токму тоа го правиме...

Веднаш разбрав дека АБР методот има да понуди многу повеќе отколку само грижа за пациентите.

Здраво, јас сум Елке. Нашата напорна директорка, Криста, ме опишува како нејзино второ сеќавање – нејзиниот надворешен хард диск.