АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

Притиснете

Прочитајте ја оригиналната статија овде. Мајката Гленгормли за „шокантните подобрувања“ кои и дадоа на ќерката подобар квалитет на живот Седумгодишното момче сега може да пее поради подобрувањата направени благодарение на ABR терапијата [caption id="attachment_20096" align="alignnone" width="300"]Аоибхеан (десно) со една од нејзините помлади сестри[/caption] Мајка