АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

Author: Lauren ABR

Прочитајте ја оригиналната статија овде. Мајката Гленгормли за „шокантните подобрувања“ кои и дадоа на ќерката подобар квалитет на живот Седумгодишното момче сега може да пее поради подобрувањата направени благодарение на ABR терапијата [caption id="attachment_20096" align="alignnone" width="300"]Аоибхеан (десно) со една од нејзините помлади сестри[/caption] Мајка

Церебрална парализа CP се користи како чадор термин. Подолу е објаснување и дополнителен увид во тоа што е ЦП и што го предизвикува. Исто така, објаснуваме како може да влијае на телото и важната улога што ABR може да ја игра