АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

Blog

Сведоштво и напредок на патувањето на Наран

Здраво, јас сум Тара, мајката на Наран. Наран присуствува на ABR повеќе од четири години и покажа извонреден напредок во ова време. Нашите претходни резерви за релативно нова алтернативна терапија за Наран беа краткотрајни, бидејќи визуелно ги видовме и бевме сведоци на физичките промени во држењето на телото, јачината и довербата на Наран. Тој погоди многу цели кои претходните таканаречени здравствени работници ги сметаа за неостварливи. NHS продолжува да е во конфликт со алтернативната медицина. Обидите и грешките беа проблем, а ние верувавме во Брус, кој е татко и експерт.

Ништо од ова немаше да функционира доколку не беше прекрасниот тим во АБР. Нивната топлина и стручно знаење ги направија одличните односи со Наран и нас самите, правејќи ги обврските за сите нас поподносливи. Персоналот е секогаш при рака, секогаш кога ни треба, и може да одговори на сите наши прашања и грижи, со брзи одговори и уверување. Не можевме да бараме подобар тим кој ќе му користи на Наран и со нетрпение очекуваме да продолжиме со напредокот.