АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

Blog

Запознајте го Абрахам

Здраво на сите!

Не само што имаме нова веб-страница, туку имаме и ново лого. Избравме слика која го претставува AБР и она за што се залагаме.
Навистина сме горди на нашето ново лого и симболот зад него. Слон е симбол за сила, мудрост, љубезност, среќа и долг живот. Слонот е корисен, посветен и ги штити членовите на неговото семејство. Слоновите се силно фокусирани на другите.
Го нарековме нашиот мал АБР-слон Абрахам.
Ако погледнете внимателно, можете да видите дека нашето лого не е само слон, туку и рака, која се однесува на нашата основно мото “Напредокот е во вашите раце”. Рацете се од суштинско значење за АБР терапијата.
Оваа симболика нè потсети многу како гледаме на родителите на нашето AБР-семејство. Сите родители што ги сретнавме низ годините се посветени, дисциплинирани и решителни. Затоа веднаш почувствувавме дека слонот би бил одличен избор за претставник на AБР.

– Тимот на AБР Белгија