a
АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Поврзани Мислења

Title Image

Процес

Home  /  Процес

Бесплатно запознавање

Custom icon
Чекор 1

Ве молиме контактирајте го центарот во Белгија на телефонскиот број +32 11 87 45 47 или пратете е маил , за контакт во Македонија ве молиме јавете се на +389 75 420 757

Custom icon
Чекор 2

Ние ќе ви помогнеме да закажете состанок за да дознаете повеќе за АБР.Состанокот може да се одржи во нашиот центар или преку скајп.

Custom icon
Чекор 3

Откако ќе Ви објасниме за АБР методот,апликација, резултати .... слободно може да прашате за се што би Ве интересирало и да одлучите дали и кога би сакале да започнете со АБР терапијата.

Process ABR Therapy
Process ABR Therapy

Првата проценка

Custom icon
Чекор 4

Вашето патување започнува со разбирање на состојбата на Вашето дете,практично и визуелно, така што во иднина напредокот ќе можете сами да го набљудувате.

Custom icon
Чекор 5

Заедно со вас ќе изведеме едностaвни, но сепак информативни тестови, кои ќе ви помогнат да го мониторирате напредокот на Вашето дете. Преку фотографии и кратки видеа ја документираме состојбата на детето на почетокот.

Custom icon
Чекор 6

Ви објаснуваме што секој тест значи за потенцијалот и напредокот на Вашето дете и како ние можеме да Ви помогнеме да го постигнете најдоброто за Вашето дете.

Custom icon
Чекор 7

Секое дете, секое семејство е различно. Заедно ги поставуваме целите и приоритетите согласно можностите на уникатанта состојба на семејството и го планираме Вашиот пат напред за целата година.

Обуки

Custom icon
Чекор 8

АБР- Напредокот е во Вашите раце. НИе Ве обучуваме да бидете најдобриот терапевт на Вашето дете.Добра рамнотеже меѓу обуките со нас и работењето дома е клучно за напредокот на Вашето дете.

Од долгодишната работа заклучивме дека најдобар начин да ги развиете Вашите вештини и да се постигне максимален напредок кај детето е надградба на техниките на секои 3 до 4 месеци и примена на индивидуалните АБР вежби во домашни услови по 2 часа на ден.

Custom icon
Чекор 9

Техниките на AБР се прецизни и моќни, но сепак многу лесни за користење. Секој родител може да ги совлада AБР техниките и вежбите, потребно е само конзистентност во учењето - не Ви требаат никаков посебен талент или уникатна дарба.

Ние Ви ги даваме сите материјали за учење кои ви се потребни, ви ги покажуваме точните позиции, го фотографираме и снимаме правилниот начин на кој работите за време на обуката – за да штом си одите дома започнете да му помагате на Вашето дете веднаш и самоуверено.

AБР тренерите имаат огромно искуство во обуката на родители, баби и дедовци, помошници, браќа и сестри , од сите возрасти, различни средини и со различни физички способности – од 13-годишна сестра до 84-годишен дедо. Ние веруваме во Вас и Вашето дете! Иднината е во Ваши раце. Можете да го направите тоа- ние ќе ви помогнеме!

Process ABR Therapy
Process ABR Therapy

Преглед на напредокот

Custom icon
Чекор 10

AБР делува. . Просто и едноставно! Ако ги работите AБР вежбите дома со Вашето дете - Вашите раце ќе го испорачаат напредокот!

“AБР се базира на факти.” Ние правиме повеќе тестирања, нудиме посеопфатна видео и фото документација од било која друга терапија. Другите зборуваат -ние покажуваме! Вие ќе можете да ја видите разликата со свои очи и да прославувате заедно со нас за подобрувањата на Вашето дете кои ќе се појавуваат очигледно пред Вас – структурно и функционално.

Сè што е снимено и документирано, точно ќе се спореди заедно со вас. И тогаш … седнуваме и разговараме повторно: дискутираме како да ги интегрираме лекциите од претходната AБР година, како да ги подобриме работите и како да се приспособиме кон промените и потребите во семејниот живот. Добредојдовте во AБР.

Со нетрпение очекуваме да Ве запознаеме и да Ве поведеме на пат кон напредокот.