АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.be

Некатегоризирано

Многу родители на деца со посебни потреби би сакале да знаат што точно е спастичност и кои се причините за ригидноста на екстремитетите на нивното дете. Ајде да ги погледнеме факторите кои се одговорни за овој дисбаланс на мускулниот тонус.