АБР е уникатна терапија која ја обновува силата, структурата и функцијата на телото.
+32 (0)11 87 45 47
info@abrtherapy.com

Related Posts

Title Image

Резултати

Home  /  Резултати

Напредок на пациентите

Затоа што сликите зборуваат погласно од зборовите, напредокот на нашите пациенти го документираме и со фотографии.

После 6 месеци

Посел 2 години

Посел 2,5 години

Посел 2,5 години

После 1 година

Посел 2 години

После 1 година

После 1 година

После 1 година

После 1 година

После 6 месеци

После 6 месеци